Kotikäynnit

Tuon fysioterapiapalvelut asiakkaan kotiin, joka voi olla oma koti mutta myös palveluasunto tai laitos. Omassa tutussa ympäristössä on helpompi omaksua yksilöllisesti suunnitellut harjoitteet ja apuvälineiden oikea käyttö. Fysioterapeutin vierailu tuo iloa ja sisältöä arkeen. Liikunta, rentousharjoitteet ja hieronta helpottavat kipuja ja jännittyneisyyttä, vähentävät pelokkuutta ja kohottavat mielialaa. Yhdessä on helpompi lähteä liikkumaan kodin ulkopuolellekin. Olen Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisan palvelusetelituottaja.

Erityisesti seuraavissa tapauksissa kotona tapahtuva kuntoutus on paikallaan:

  • ikäihmisille ennaltaehkäisevästi tai sairaalajakson jälkeen
  • leikkausten ja vammojen jälkitilat 
  • neurologiset sairaudet
  • mielenterveyden häiriöt 

 

Vastaanotto Luusniemellä

Vastaanottotilat sijaitsevat  Kangasniemellä Luusniemen kylällä osoitteessa Luusniementie 1325 (Kangasniemen keskustasta 25 km, Mikkelin keskustasta 40 km). Vanhassa hirsitalossa on aiemmin toiminut posti, kauppa ja tupakahvila, nyt talon elämä jatkuu niin liikunnallisissa kuin rentouttavissakin merkeissä. Fysioterapiakäyttöön remontoidussa viihtyisissä ja esteettömissä tiloissa annan seuraavia hoitoja:

- fysioterapia

- hieronta

- fysikaaliset hoidot

- Neurosonic-hoito (matalataajuusvärähtelypatja)  rentoutumiseen, aktivointiin, palautumiseen.

Olen Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisan palvelusetelituottaja.

 

SOITA 045-669 2112

Ryhmät

Ohjaan Puulan seutuopiston  kehonhuoltoryhmiä  Kangasniemellä  Beckerin koululla keskustassa , Vuojalahdessa, Koittilassa, Ruokomäessä ja Luusniemellä.