ELOISA

13.12.2022 KOHTI ELOISAA ELOA
Asun ja työskentelen Essoten (Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä) alueella. Ensi vuoden alussa 1.1.2023 sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastustoimen palvelujen järjestämisvastuu siirtyy kunnilta ja kuntayhtymiltä hyvinvointialueille. Sen jälkeen Etelä-Savossa on yksi uusi organisaatio, Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa. Se järjestää jatkossa ko.palvelut Etelä-Savon 12 kunnan alueella. Wikisanakirjan mukaan sana eloisa voi tarkoittaa seuraavaa: Eläväinen, energinen, ponnekas, täynnä elämää, pirteä, iloa kupliva. Kaikkea tätä toivomme tulevalle muutokselle ja tulevaisuudelle. Uudistuksen tavoitteena on turvata tasavertaiset palvelut, parantaa palvelujen saatavuutta ja saavutettavuutta, kaventaa hyvinvointi- ja terveyseroja, turvata ammattitaitoisen työvoiman saanti ja hillitä kustannusten kasvua.
Muutos on suuri ja tavoitteet ovat isoja. Me kaikki olemme osa muutosta, osa uutta, osa tulevaisuutta. Annetaan itsellemme ja toisillemme armoa ja aikaa opetella uutta.
Rauhallista joulun aikaa ja eloisaa, iloisaa uutta vuotta 2023!
t. Marketta